Franciska Bos praktijk voor psychotherapie

 

Franciska Bos studeerde in 2003 af als psycholoog en volgde van 2012 tot 2016 de opleiding tot Integratieve Psychotherapeut. Zij volgde daarnaast diverse opleidingen in de cognitieve gedragstherapie en de schematherapie. De afgelopen twaalf jaar werkte zij op verschillende afdelingen van een ambulante GGZ-instelling voor volwassenen in de regio, waarvan momenteel op de afdeling Persoonlijkheidsstoornissen en Psychotrauma. Sinds maart 2017 combineert zij dit met een eigen praktijk.

Haar specialisme ligt op het gebied van complexe vaak langerbestaande angst- en stemmingsklachten, traumagerelateerde klachten en persoonlijkheidsproblematiek. U kunt zich aanmelden met o.a. klachten met betrekking tot langdurige overbelasting, diverse angstklachten waaronder faalangst en sociale angst, somberheid, levensfase problematiek, klachten na traumatische gebeurtenissen, hechtings- en identiteitsproblematiek, vastlopen in het contact met anderen, zelfbeeldproblemen.

Haar werkwijze bestaat uit inzichtgevende of steunend structurerende psychotherapeutische gesprekken. Zij maakt daarbij op geintegreerde wijze gebruik van behandeltechnieken uit het clientgerichte, psychodynamische en cognitief gedragstherapeutische referentiekader. Naar gelang de soort klacht maakt zij gebruik van schematherapie, EMDR en cognitieve gedragstherapie.

 

BIG-registratienummer: PT 09920830016 KvK: 68194641

 

Werkdagen:

vrijdagmiddag

 

Contact:
Voor aanmelding en vrijblijvende informatie kunt u contact opnemen via het hieronder vermelde e-mail adres. U kunt dan een bericht achterlaten met uw telefoonnummer en dan zal Franciska Bos een telefonische afspraak met u maken:
f.bos@psychotherapieleiden.nl

 

Vergoeding door de zorgverzekeraar:
Franciska Bos heeft geen contracten met zorgverzekeraars. Toch kan het goed zijn dat uw hele behandeling vergoed wordt. Dit is afhankelijk van uw polis. In het andere geval zal een groot deel vergoed worden. Hoeveel uw zorgverzekeraar vergoedt, is afhankelijk van welke polis u heeft bij uw zorgverzekeraar. U kunt bij uw zorgverzekeraar navragen welk percentage u¬†vergoed krijgt bij een ‘niet gecontracteerde BIG geregistreerde psychotherapeut’. Om voor vergoeding van een behandeling in aanmerking te komen dient u altijd in het bezit te zijn van een geldige verwijsbrief van de huisarts.

 

Wachttijden (augustus 2019):

De praktijk van Franciska Bos is per 15 september gesloten.

Er is geen mogelijkheid voor nieuwe aanmeldingen.

 

Vakanties/ afwezigheid:

Geen

 

Lidmaatschappen:
Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (www.lvvp.info )

Kwaliteitsstatuut
Een link naar het kwaliteitsstatuut van Franciska Bos vind u hier

En een link naar het privacystatement vind u hier