Jannet Hagenaars

 

Jannet Hagenaars is GZ- psycholoog en psychotherapeut. Naast de eigen praktijk aan de Hooigracht is zij werkzaam in een GGZ-instelling, gespecialiseerd in persoonlijkheidsproblematiek.

In de praktijk kunt u terecht voor kortdurende, klachtgerichte behandelingen, zoals specifieke angststoornissen, stemmingsklachten of klachten naar aanleiding van een traumatische gebeurtenis, maar ook voor langdurende behandeling, gericht op (hardnekkige) disfunctionele patronen binnen uzelf en in het contact met anderen. Ook kunt zich aanmelden bij zelfbeeldproblematiek, emotieregulatieproblemen en identiteits- en autonomievragen.

 

De behandelvormen: Cognitieve Gedragstherapie (CGt), Mentaliseren Bevorderende Therapie (MBT), Persoonsgerichte Experiëntiële Psychotherapie en EMDR. Ik ben opgeleid tot integratief psychotherapeut waardoor ik behandeling op maat kan aanbieden in een kleinschalige en cliëntgerichte omgeving.

 

Vergoeding

Voor 2020 zijn contracten afgesloten met Zilveren Kruis en met VRZ (hieronder vallen Zorg en Zekerheid, Eno en ONVZ). Met andere verzekeraars is geen contract. Daarvoor geldt dat u zelf de factuur ontvangt, die u vervolgens moet indienen bij de zorgverzekeraar. Welk percentage van het behandeltarief vergoed wordt, is afhankelijk van uw polis. Ik adviseer u om voor uw aanmelding bij uw zorgverzekeraar na te gaan op welke vergoeding u recht heeft.

De tarieven zijn als volgt, zoals vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

 

Lidmaatschap

Ik ben lid van de Vereniging voor Cognitieve Gedragstherapie (VGCt), de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychotherapeuten (LVVP) en sta in het register van MBT Nederland.

 

Werkdag: woensdag

 

Wachttijden

Er worden momenteel geen nieuwe clienten aangenomen.

 

Vakantie/afwezigheid

 

Contact

Tel: 06-48376342

E-mail: jhagenaars@psychotherapieleiden.nl

BIG-registratienummers:

psychotherapeut: 89916827216

gz-psycholoog: 69916827225

AGB-code: 94013296

AGB-code praktijk: 94065259

KvK: 77027310

 

Een link naar het kwaliteitsstatuut vindt u hier

Een link naar het privacystatement vindt u hier