Maria Dyadyunova is psycholoog en psychotherapeut. Ze deed haar opleiding tot psycholoog zowel  in Rusland als in Nederland. In 2007 studeerde ze af als Gestalttherapeut en in 2013 heeft ze haar opleiding tot BIG-geregistreerde psychotherapeut afgerond. Naast haar praktijk is zij werkzaam bij een GGZ-instelling voor migranten en expats met diverse psychische klachten. Haar interesse ligt op het gebied van migratiegerelateerde problematiek, identiteit en zelfbeeld. Zij is opgeleid tot integratief psychotherapeut en binnen haar praktijk biedt zij inzichtgevende, psychodynamische psychotherapie, cognitieve gedragstherapie en EMDR. 

Maria biedt behandeling voor onder andere angst- en depressieve klachten, traumagerelateerde klachten, klachten rondom zelfbeeld, identiteit, relaties en emotieregulatie, problemen gebonden aan migratie en aanpassing.  

U kunt behandeling krijgen in de volgende talen: Nederlands, Russisch en Engels.

 

Vergoeding

Voor 2018 zijn er contracten afgesloten met de volgende zorgverzekeraars: Zorg en Zekerheid, Salland, HollandZorg, Beter Dichtbij, Energiek, PNO Zorg, VvAA, ONVZ, Caresco (a.s.r.), Aevitae (a.s.r.), IAK (a.s.r.), Ditzo, De Amersfoortse, DSW, Stad Holland, In Twente, VGZ, waaronder Bewuzt, IZA, IZZ zorgverzekeraar, Univé, Zekur, UMC  SZVK en Zorgzaam – voor zowel basis als specialistische GGZ; CZ , waaronder ook CZ direct, OHRA en Delta Lloyd – alleen voor basis GGZ.

 

Indien u een andere zorgverzekeraar heeft, kunt u de nota die u krijgt vervolgens bij uw verzekeraar declareren. De vergoeding is afhankelijk van uw polis. Het is sterk aangeraden om bij uw verzekeraar te informeren over uw persoonlijke situatie. De tarieven zijn gebaseerd op de normen van NZa.

 

Lidmaatschap

Maria is lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP) en de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychotherapeuten (LVVP).

 

Wachttijden

Er is momenteel geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen. Er wordt niet met de wachtlijsten gewerkt.

Aanmeldingswachttijd: nvt

Behandelingswachttijd: 0 weken

 

Werkdagen

Dinsdagavond, woensdag.

 

Vakantie/afwezigheid

22 december t/m 6 januari. In het geval van crisis kunt u contact opnemen met uw huisarts of huisartsenpost. Ook zie Waarneming voor informatie over collega’s met wie u, indien nodig, in deze periode contact kunt opnemen.

 

Contact

06-27846802

m.dyadyunova@psychotherapieleiden.nl

 

BIG-registratienummer: 99916716916

AGB-code: 94016979

AGB-code praktijk: 94062579

KvK: 65671244

 

Maria is in het bezit van kwaliteitsstatuut. Voor de vragen daarover kunt u met haar contact opnemen.

 

Hier is een link naar privacystatement.