Maria Dyadyunova is psycholoog en psychotherapeut. Ze deed haar opleiding tot psycholoog zowel  in Rusland als in Nederland. In 2013 heeft ze haar opleiding tot BIG-geregistreerde psychotherapeut afgerond. Naast haar praktijk is zij werkzaam bij een GGZ-instelling voor o.a. migranten en expats met diverse psychische klachten. Haar interesse ligt op het gebied van migratiegerelateerde problematiek, identiteit, zelfbeeld en trauma. Zij is opgeleid tot integratief psychotherapeut en binnen haar praktijk biedt zij inzichtgevende, psychodynamische psychotherapie en EMDR. Verder heeft zij opleidng tot Transference Focused Psychotherapy – therapeut afgerond.

Maria biedt behandeling voor onder andere angst- en depressieve klachten, traumagerelateerde klachten, klachten rondom zelfbeeld, identiteit, relaties en emotieregulatie, problemen gebonden aan migratie.  

U kunt behandeling krijgen in de volgende talen: Nederlands, Russisch en Engels.

 

Vergoeding

Voor 2020 zijn er contracten afgesloten met de volgende zorgverzekeraars:

 

  • VRZ waaronder Zorg en Zekerheid, Salland, Hollandzorg, PNOzorg, VvAA, ONVZ en Zorgdirect – contract voor zowel basis als specialistische GGZ;
  • DSW, Stad Holland, In Twente, a.s.r., De Amersfootse en Ditzo – contract voor zowel basis als specialistische GGZ;
  • VGZ waaronder Univé, SZVK, Zekur, Zorgzaam Verzekerd, Bewuzt, MVJP, IZZ, IZA en UMC – contract voor zowel basis als specialistische GGZ;
  • CZ , waaronder ook OHRA, Just en Nationale-nederlanden – contract alleen voor basis GGZ.

 

Indien u een andere zorgverzekeraar heeft, kunt u de nota die u krijgt vervolgens bij uw verzekeraar declareren. De vergoeding is afhankelijk van uw polis. Het is sterk aangeraden om bij uw verzekeraar te informeren over uw persoonlijke situatie. De tarieven zijn gebaseerd op de normen van NZa.

 

Indien u kiest om behandeling zelf te betalen en niet bij u zorgverzekeraar te declareren, wordt er een vast tarief van 100 euro per sessie (45 min) gehanteerd.

 

No show

In het geval van het niet verschijnen zonder bericht of afzeggen minder dan 24 uur voor de afspraak wordt er 45 euro in rekening gebracht. Deze rekening kunt u niet bij uw zorgverzekeraar declareren.

 

Lidmaatschap

Maria is lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP) en de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychotherapeuten (LVVP).

 

Wachttijden

Er is momenteel geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen. Er wordt niet met de wachtlijsten gewerkt.

Aanmeldingswachttijd: nvt

Behandelingswachttijd: 0 weken

 

Vakantie

 

Contact

06-27846802

 

 

BIG-registratienummer: 99916716916

AGB-code: 94016979

AGB-code praktijk: 94062579

KvK: 65671244

 

Maria is in het bezit van kwaliteitsstatuut. Voor de vragen daarover kunt u met haar contact opnemen.

 

Hier is een link naar privacystatement.