Praktijk Kloek, Psychotherapie en coaching

 

 

 

Jorinde Kloek studeerde in 1995 af als neuropsycholoog, is sinds 1999 BIG-geregistreerd GZ-psycholoog en sinds 2011 BIG-geregistreerd Psychotherapeut.

Zij is opgeleid tot Integratief Psychotherapeut, heeft diverse opleidingen gevolgd in de cognitieve gedragstherapie en Transference Focused Psychotherapy, gericht op de behandeling van persoonlijkheidsstoornissen.
Voor dat zij in 2010 haar eigen praktijk startte, was zij werkzaam in GGZ Instellingen in Noord- en Zuid Holland, in zowel klinische als (semi-) ambulante settingen. Daarbij heeft zij veel ervaring opgedaan in diagnostiek bij en behandeling van ouderen en van persoonlijkheidsstoornissen.

 

U kunt zich aanmelden met stemmingsklachten, angstklachten, psychosomatische klachten, aanhoudende problemen in de omgang met andere mensen, regulatieproblemen, levensfaseproblemen, problemen rond werk en opleiding, problemen rond zingeving en identiteit, acculturatieproblemen, hechtingsproblemen.

 

Beroepsverenigingen:

Lid van:  de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychotherapeuten (LVVP) en
de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP).

 

BIG-registratienummers:

GZ 49050138525

PT 69050138516

 

KvK 27373392

 

Kwaliteitsstatuut 2017 Een link naar het document vindt u hier.

 

Contact

06-51610361

jkloek@psychotherapieleiden.nl

 

Wachttijden  (mei 2018):

Er is geen ruimte voor nieuwe cliënten.

Aanmeldingswachttijd (wachttijd tot intake): nvt

Behandelingswachttijd (wachttijd tot start behandeling na intake): 0 weken

 

Vergoedingen (2018)

In 2018 zijn met de volgende verzekeraars (koepelorganisaties) contracten afgesloten: Multizorg, Zilveren Kruis, CZ, VGZ, DSW en Caresq.

Behandelingen worden bij deze verzekeraars volledig vergoed. Zie ook: Kosten

 

Vakantie/ waarneming:

Voor spoedeisende vragen tijdens vakantieperiode en buiten kantoortijden kunt u contact opnemen met de eigen of dienstdoende huisarts.

Zie ook: Waarneming